MIT campus

More
13 years 1 month ago #4249 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
Ha megvan a megfelel? hely, akkor szépen megveszem, és a bankon keresztül ki is fizetem, elintézem online az összes hivatalos adminisztrációt.

- Jeff, szereztem helyet. Megvenni sem volt olcsó, de szépen berendezni még drágább lesz.

No igen. Sok munkafelszerelés, egyéb cucc költségével számoltam, de ugye a hely egyszer?en hatalmas és így a [i:1r3la83u]bútorok[/i:1r3la83u], és a szórakoztató elektronika brutális lehet. Egyszer?en azért, mert a hely mérete a brutális.

(Mivel a Size: Luxury után még jön a felár, hogy hány f?re, így tényleg mindennek és mindenkinek jut hely, de a bútorozás tényleg brutális költség. De ugye 100 f?vel, de minden embernek több szobával számolva ez mondjuk a stílusos berendezéshez 300 jó "TV", 100 jó hangrendszer, 100 kiberterminál, 100 telekom, stb. megvásárlásával menne, ha mindent be kéne rendezni. Plusz a bútorok, lakrészek konyhabútorai. Ami a "comforts" miatt költségen belül van az sem kis dolog, de a bútorozással, stb. együtt brutális költség.)

- Szép hely lesz ez. Csak ki kell találni melyik részét hogyan rendezzük be. Az egyetlen baja, hogy órára bejáráshoz némi ingázás is kell majd. Viszont így is lehet valamikorra egy avató bulit rendezni. Bútorozáshoz pedig érdemes lehet szerezni valami bels?építész hallgatót is. Ha pár gyártó cuccot el lehet oda vinni, akkor sok apróságot akár mi magunk is készíthetünk.

A meglév? munkafelszerelés cuccokat igyekszem eleve átküldetni oda és ami "mindenképpen" kell abból pár apróságot berendelek, így talán a bútorozás is megoldható.

(Járm?ve, elektronikára, kibertechnológia, mechanikára, fegyverre, és vegyi dolgokra, fém és m?anyag megmunkálásra van facility munkafelszerelés. Ehhez teszek most hozzá biotechet, fa-, b?r-, textil megmunkálást. Medical cucc vásárlása ugyan tervben van, de nem merem önmagam megvenni. Ami alap m?érzetes, videos, stb. cucc azt is oda tetetem, a szállítási költséget kifizetem)

Mindenesetre mivel a házat saját pénzb?l vettem a cég majd csak használja, stb. ezért a dolog kapcsán úgy döntök, hogy bizony "illik" avatót tartani, ami még egy érdekes feladat lesz, de ezt Azumival is át kellene beszélni, hogyan érdemes megcsinálni. Mivel most ? békésen igyekszik pihenni a mátrixban, ezért bár a helyr?l küldök neki levelet, de eszem ágában sincs most ezzel megzavarni.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 1 month ago #4250 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Ne felejtse, hogy nekem nem tanácsos kiköltöznöm a házból. A szerz?désem szerint az újoncok kiképzésében kiképz?ként részt kell vennem. Amennyiben viszont úgy parancsolja, természetesen kiköltözöm akárhova." válaszol Jeff. A szerz?dését nem ismered, annyit viszont tudsz, hogy most hogy betoboroztad [beparancsoltad] még mindig annyit jelent, hogy ha leszerel a CTC-t?l akkor majd hozzád fog jelentkezni a seregbe, de most amíg tanul addig CTCs zsoldosnak számít, a cég meg költségmérséklési célokkal mindent megtesz, nem beszélve arról, hogy akinek harci tapasztalata van az így tovább tudja adni, hogyha amíg nem kell egy frontra sem, addig a cégesek kiképzésében vesz részt.

Csapat riadó!

More
13 years 1 month ago #4251 by TheElf
- Ezt tudom, de az órák miatt is jobb a meglév? házban lakni, ez közelebb van az egyetemhez. Tudom, hogy nem csípsz, te dolgod, hogy miért. De abban azért biztos lehetsz, hogy [i:2wmp7x4o]vannak olyan célok amik mindkett?nknek fontosak.[/i:2wmp7x4o] Szerintem te sem örülsz annak, hogy Azumit programozható bábnak, árucikknek nézték. Ehhez kellenek sikerei, mint a plüssdekás is. Ezt nem lehet sem pénzen, sem csillaggal megkapni, ezért dolgozni kell. De ahhoz, hogy dolgozzunk kell a cég, és ha kell a cég, akkor kell a cégnek a hely. Hogy éppen m?helyre van szükség droneokhoz, vagy hermetikus könyvtárra a lányoknak, ne adj isten kiberklinikára, nem árt a hely, és nem árt, ha a helyet nem cikizik annyira. Ha kel m?hely, iroda, ahol ha ott ragadunk lehet aludni is... Na az más. Meg lehet újoncokat toborozni.

More
13 years 1 month ago #4253 by Nyarlathotep
-"Toborozni viszont nem az én feladatom, egészen addig, míg a tábornok asszony ízt nem parancsolja. Abban az esetben viszont szükségem lesz legalább a válogatási szempontokra. Ha viszont a ház tulajdonost fog váltani, valószín?leg ki kell költözzem azokkal, akik nem jelentkeztek az ön parancsnoksága alá, a képzésben ugyanis még akkor is részt kell vennem."

Csapat riadó!

More
13 years 1 month ago #4254 by TheElf
- Azt hittem, hogy a szerz?dés nyélbe ütése esetén is igaz: Ha kiképzetlen újoncokat bérelek, azokat vezényli a CTC, így azok képzése is ott folytatódik. Az új, nem céges emberek nem jelentenek problémát. Toborzással nem kell foglalkoznod. De ha megkértelek, állíts össze te is egy listát arról mire lesz szükség az új helyen, akkor szükséged van ezekre az információkra arról, kik és mit fognak ott csinálni. Magad is mondtad. Azt is tudod, hogy ilyen helyzetben nem egy terv készül, többet fésülünk össze. Mert nem lenne jó, ha valami fontos kimaradna, és a helyigényével sem számolnánk.

More
13 years 1 month ago #4255 by Nyarlathotep
-"Nem tudom, hogy milyen feltételekkel szerz?dött, de azt tudom, hogy ha átvette a házat, akkor nekik ki kell költözniük. Akár mondjuk egy távolabbi bázisra is, de ha jól tudom a CTC itt egyet tart és az már foglalt."

Ez alapján sejted, hogy miért nem találtál területet. Gyakorlatilag marad egy maroknyi embered egy hatalmas házra ami a családi cégetekhez tartozik, a többieket meg majd kiküldik valamelyik területre amir?l azt hitted megszerezheted, de a CTC el?tted begy?jtötte új bázisnak. Gyanítod itt lesz vége a toborzásnak is, hisz a CTC-nek el?bb föl kell töltenie egy bázist. Lehet hogy ideje lesz már most együttm?ködési szerz?dést kötni bizonyos számú ember átküldésér?l vagy beküldetni a sereg által toborzott kopaszokat.

-"Viszont mivel a CTC-t nem tudom ott hagyni, amíg a szerz?désem le nem jár, addig kénytelen leszek velük együtt kiköltözni."

-"Nem tudom, hogy milyen célokkal kell számoljak, ha hader?t kíván kiképezni, így azt sem tudom fölmérni, hogy milyen emberekre van szüksége. Viszont ha a CTC kiköltözik, b?vítésre sem lesz szüksége."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.235 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.