- Thank you received: 0
MIT campus
- Jeff, szereztem helyet. Megvenni sem volt olcsó, de szépen berendezni még drágább lesz.
No igen. Sok munkafelszerelés, egyéb cucc költségével számoltam, de ugye a hely egyszer?en hatalmas és így a [i:1r3la83u]bútorok[/i:1r3la83u], és a szórakoztató elektronika brutális lehet. Egyszer?en azért, mert a hely mérete a brutális.
(Mivel a Size: Luxury után még jön a felár, hogy hány f?re, így tényleg mindennek és mindenkinek jut hely, de a bútorozás tényleg brutális költség. De ugye 100 f?vel, de minden embernek több szobával számolva ez mondjuk a stílusos berendezéshez 300 jó "TV", 100 jó hangrendszer, 100 kiberterminál, 100 telekom, stb. megvásárlásával menne, ha mindent be kéne rendezni. Plusz a bútorok, lakrészek konyhabútorai. Ami a "comforts" miatt költségen belül van az sem kis dolog, de a bútorozással, stb. együtt brutális költség.)
- Szép hely lesz ez. Csak ki kell találni melyik részét hogyan rendezzük be. Az egyetlen baja, hogy órára bejáráshoz némi ingázás is kell majd. Viszont így is lehet valamikorra egy avató bulit rendezni. Bútorozáshoz pedig érdemes lehet szerezni valami bels?építész hallgatót is. Ha pár gyártó cuccot el lehet oda vinni, akkor sok apróságot akár mi magunk is készíthetünk.
A meglév? munkafelszerelés cuccokat igyekszem eleve átküldetni oda és ami "mindenképpen" kell abból pár apróságot berendelek, így talán a bútorozás is megoldható.
(Járm?ve, elektronikára, kibertechnológia, mechanikára, fegyverre, és vegyi dolgokra, fém és m?anyag megmunkálásra van facility munkafelszerelés. Ehhez teszek most hozzá biotechet, fa-, b?r-, textil megmunkálást. Medical cucc vásárlása ugyan tervben van, de nem merem önmagam megvenni. Ami alap m?érzetes, videos, stb. cucc azt is oda tetetem, a szállítási költséget kifizetem)
Mindenesetre mivel a házat saját pénzb?l vettem a cég majd csak használja, stb. ezért a dolog kapcsán úgy döntök, hogy bizony "illik" avatót tartani, ami még egy érdekes feladat lesz, de ezt Azumival is át kellene beszélni, hogyan érdemes megcsinálni. Mivel most ? békésen igyekszik pihenni a mátrixban, ezért bár a helyr?l küldök neki levelet, de eszem ágában sincs most ezzel megzavarni.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Ez alapján sejted, hogy miért nem találtál területet. Gyakorlatilag marad egy maroknyi embered egy hatalmas házra ami a családi cégetekhez tartozik, a többieket meg majd kiküldik valamelyik területre amir?l azt hitted megszerezheted, de a CTC el?tted begy?jtötte új bázisnak. Gyanítod itt lesz vége a toborzásnak is, hisz a CTC-nek el?bb föl kell töltenie egy bázist. Lehet hogy ideje lesz már most együttm?ködési szerz?dést kötni bizonyos számú ember átküldésér?l vagy beküldetni a sereg által toborzott kopaszokat.
-"Viszont mivel a CTC-t nem tudom ott hagyni, amíg a szerz?désem le nem jár, addig kénytelen leszek velük együtt kiköltözni."
-"Nem tudom, hogy milyen célokkal kell számoljak, ha hader?t kíván kiképezni, így azt sem tudom fölmérni, hogy milyen emberekre van szüksége. Viszont ha a CTC kiköltözik, b?vítésre sem lesz szüksége."
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Renton Bandái
- Toborzó körút a turistanegyedben
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?